HÜDA PAR Ankara İl Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarına devam ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, il teşkilatıyla esnaf ziyaretinde bulundu. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın seçilmesi için esnaftan destek istedi.

Ekleme: 23.05.2023 15:45:07 / Güncelleme: 23.05.2023 15:56:10 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Ankara'nın Sincan ilçesinde yapılan esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'a Başkan Yardımcısı Reşat Uşar, Sincan İlçe Başkanı Yılmaz Akgül ve il yönetiminden bir heyet eşlik etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Karaarslan, 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı seçmesi için destek beklediklerini ifade etti.

Yapılan esnaf ziyareti sonrası Karaarslan, basına açıklamada bulundu. Karaarslan CHP'nin boşuna çalışmasına gerek olmadığını, halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan diyeceğini söyledi.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan

Karaarslan, "Ankara İl Teşkilatı olarak arkadaşlarımızla birlikte 2'nci tur seçimleri noktasında halk ve esnafımızdan destek istemek için bugün Ankara Sincan ilçesindeyiz. Gezdiğimiz esnafın çoğu önümüzdeki seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızdan ciddi bir beklenti içinde. Ülkenin yeniden kaderinin tayin edilmesi noktasında bu hafta sonu yapılacak seçimler çok önemlidir. Görüştüğümüz esnafın neredeyse çoğunluğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme konusunda kararlarını vermiş durumda. Çoğunluğu ilk turda vermişti. Hatta bundan sonraki süreçte önceden Kılıçdaroğlu'na verip de kararsız olanlar da yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçimde Sayın Erdoğan'ı destekleyeceklerini belirttiler." dedi.

"Halkın Sayın Erdoğan ile birlikte yeni bir Türkiye beklentileri var"

Konuşmanın devamında Karaarslan, "Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP ekibinin bir çalışma yapmasına gerek yok. Çünkü halk onlardan ümitlerini kesmiş durumda. Bundan sonraki süreçte yine aynı kararlılıkla Sayın Erdoğan'la birlikte yeni bir Türkiye beklentileri var. Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyoruz: Bu iş artık bitmiştir. Çalışma gerektirecek bir durum kalmamıştır. Halk zaten sizi istemiyor. Halkın sizden yana bir beklentisi kalmamış. CHP teşkilatlarına; Ankara bu seçimde fazlasıyla Sayın Erdoğan'ı destekleyecek ve sizi sandığa gömecek." şeklinde konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler