Oktay: Artık Kılıçdaroğlu'nun inandırıcılığı kalmadı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katıldığı canlı yayın programında gündeme dair sorulara yanıt verdi.

Ekleme: 23.05.2023 13:37:18 / Güncelleme: 23.05.2023 14:03:57 / Güncel
Destek için 

Fuat Oktay açıklamasında, "Hep ifade ediyoruz, ilkelerimiz son derece net. Millet İttifakı ile temel fakımız budur. PKK ile HDP ile söylem birliğine gitmişlerdir. Kılıçdaroğlu’nun inandırıcılığı kalmadı diye düşünüyorum. İlkesizlik çıkarlar bazında birlikteliğe dönüştü. Bizimki ülkenin milletin-ülkenin çıkarları etrafında." ifadelerine yer verdi. 

Oktay, Kılıçdaroğlu hakkında "Artık Kılıçdaroğlu'nun inandırıcılığı kalmadı!" ifadelerine yer verdi. Ardından, "Kılıçdaroğlu hangi yöne döneceğini kendisi de bilmiyor" dedi.  Oktay millet ittifakının çatırdadığını ifade ederek, "Millete verebilecekleri bir şey kalmamıştır." dedi. 

14 Mayıs seçim gecesinde millet ittifakı tarafında yaşananlar hakkında Oktay, "Ne yazık ki o gece bir komedi izledik. Trajediydi, komedi bir meslektir. Belediye başkanı olarak bir trajediyi oynuyorsunuz, millete yalan söylüyorsunuz. Olmayan bir şeyi gerçeklik gibi gösteriyorsunuz. Belediyelerde eser vermeyenler makam-mevki konusunda Türkiye’yi geziyorlar." açıklamasını yaptı.