HÜDA PAR'a yönelik kara propaganda başlatanlar YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partilerine yönelik iftira ve kara propaganda başlatanların yargı önünde hesap vereceğini söyledi. Yapıcıoğlu, “HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu, ''Ellerinde hiçbir delil yok çünkü böyle bir şey yok. O zaman bu kara çalmalarının hesabını yargı önünde verecekler. Bu işler o kadar kolay değil.” ifadelerini kullandı.

Ekleme: 22.05.2023 05:00:22 / Güncelleme: 22.05.2023 05:01:01 / manşetler
Destek için 

Haber Merkezi

Partilerine yönelik muhalif kesimlerce başlatılan iftira kampanyasına değinen HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu, ''Ellerinde hiçbir delil yok çünkü böyle bir şey yok. O zaman bu kara çalmalarının hesabını yargı önünde verecekler. Bu işler o kadar kolay değil. Sonradan mahkemede siz mahkûm olduğunuzda salya sümük ağlamak yok ama. Birisi çıktı, attığı iftiralardan dolayı biz onu dava ettik diye diyor ki bu benim için şeref madalyasıdır. Biz söyledik, bir daha söyleyelim. Mansur bey böyle söyledi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. Diyoruz ki eğer müfterilik ve yalancılık sizin için şeref madalyasıysa siz varın o adamın şerefli hali buysa normal halini siz düşünün. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.'' dedi.

ONLAR HÜDA PAR YOK OLSUN DİYE ÇALIŞIYORLAR AMA ALLAH’IN MURADI BAŞKAYDI

HÜDA PAR’ı karalamak isteyen kesimin aksine HÜDA PAR’ın daha fazla tanındığına ve daha fazla teveccüh gördüğüne dikkat çeken Yapıcıoğlu, “Geçen yıl yaptırdığımız kamuoyu araştırmasında halkın sadece yüzde 15’i HÜDA PAR’ı tanıyordu. Yüzde 85 HÜDA PAR’dan habersizdi. Çünkü partimize yönelik ciddi bir medya ambargosu vardı. Medyada çok fazla yer bulamıyorduk yer bulduğumuzda da çok az bir şekilde kendimizi anlatma fırsatı buluyorduk. Bizi duymayanların haricinde de bizi duyanların içinde bir kısmı, sürekli bizim aleyhimizde tezviratlarda bulunanların cümleleriyle HÜDA PAR’ı tanımaya başlamış. Şimdi ise HÜDA PAR ile ilgili bir şey söylemek için partinin programını didiklemeye başladılar. Olmayan şeyi varmış gibi gösterdiler. Sonra çıkıp TV programlarında cevap hakkımızı kullandık. O tezviratların yanlış olduğunu, parti programımızda o tür şeylerin yazılı olmadığını söyleyince insanlar merak etti. Bir dönem Google arama motorlarında en çok yazılanlardan biri de HÜDA PAR parti programı oldu. Şu anda biz bir kamuoyu araştırması yaptırmadık ancak öyle inanıyorum ki HÜDA PAR’ı duyanların, HÜDA PAR ile ilgili bilgi sahibi olanların oranı yüzde doksanları bulmuştur. Parti programımızı okuyanların büyük çoğunluğu bunun bir medeniyet projesi olduğunu gördü, fark etti ve HÜDA PAR’ı sevdi. Onlar HÜDA PAR yok olsun diye çalışıyorlar ama Allah’ın muradı başkaydı. Onların bu tezviratları üzerinde biz kamuoyu tarafından merak edildik, tanındık ve bize olan teveccüh arttı.” şeklinde konuştu.

BİZ MÜSLÜMANIZ. BİZ NAMUSUMUZA, AİLEMİZE DÜŞKÜNÜZ

HÜDA PAR ile HDP’nin kıyaslanmasını eleştiren Yapıcıoğlu, “Aslında savunamayacakları, gizliden gizliye yaptıkları bazı şeylerin üzerini örtmek için bunu dile getiriyorlar. Yaptıkları kıyaslama da aslında bunun ispatı. HDP, ultra seküler, laikçi, hatta sosyalist, ailesiz, cinsiyetsiz ve devletsiz bir toplum hedefleyen komünist bir ideolojiye sahip. Biz Müslümanız. Biz namusumuza, ailemize düşkünüz, aile kurumunun kutsiyetine inanıyoruz.” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLK TURDAKİ OYU ALAMAYACAK

İkinci tur seçimlerini de yorumlayan Yapıcıoğlu son olarak şöyle konuştu; “Ben diyorum ki İnşallah ikinci turda Kılıçdaroğlu bir önceki turda aldığı oyu da alamayacak. 28 Mayıs’ta bu maskelerin ortaya çıkmış olmasından dolayı, ‘Kılıçdaroğlu değişmiştir, CHP değişmiştir, helalleşme zamanıdır’ diyenler, o maskeler kalktıktan sonra gerçek yüzleri ortaya çıktıktan sonra ‘aynı tas aynı hamam, bildiğimiz CHP, hiçbir şey değişmemiş’ diyerek desteklerini çekecekler. Şu andaki Milliyetçi söylemi oylarına hiç katkı yapmayacaktır. Bir eliyle bozkurt işareti yapıp diğer eliyle zafer işareti yapıyor. Zannediyor ki milliyetçiler, ülkücüler sadece bozkurt işareti yaptığı elini görüyor. Herkes iki elini de görüyor. Şimdi siz bir binada bütün zillere basarsanız birisi size kapıyı açacaktır ama o kapıyı açanın dışındakiler de size homurdanır ya da belki daha sert bir şey söyler.”