Milli Görüşün önemli isminden Erdoğan çağrısı

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, seçimlerde  Erdoğan için destek istedi.

Ekleme: 18.05.2023 18:37:22 / Güncelleme: 18.05.2023 18:54:26 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HASAN DAMAR'DAN ERDOĞAN ÇAĞRISI

Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden Hasan Damar, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çağrısı yaptı. Damar ayrıca eleştirilere çok sert tepki gösterdi.

Damar açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Muhterem dava kardeşlerim. Türkiye'de seçim ikinci tura kaldı. Birinci turda da ifade ettiğim gibi şimdi de cumhurbaşkanına destek vermemiz lazım. Bütün dava kardeşlerime onlara destek vermeye davet ediyorum.

'HİÇ KİMSE BENİ KULLANAMAZ'

Yıllarca birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarımız beni acımasızca eleştirdi. Hatta bazıları o kadar ileriye gitti ki, 'aklın yerinde değildir.'' dediler. Allah'a hamd olsun 50 senedir bu davanın içindeyim hiç kimse beni kullanamadı, kullanamaz da. Benim gayem Allah'ın rızasıdır. Ama bazı geri zekalı arkadaşlar 'Söz onun değildir, yazı onun değildir'' Benim aklım fikim yerinde.

'DEVLET ELİMİZDEN GİDERSE...'

Türkiye'de bütün kardeşlerimden mevcut cumhurbaşkanımıza destek vermelerini rica ediyorum. Devlet elimizden giderse bir daha bizim devlet kurma şansımız olmayabilir. Bunun endişesini taşıdığım için bunları ifade ediyorum.

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar