Eski CHP'li vekilden CHP'ye tepki: CHP'ye oy verirseniz, FETÖ'ye oy verirsiniz

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye kurulan kaset kumpasına eski CHP'li vekiller adeta ateş püskürdü.

Ekleme: 13.05.2023 16:32:07 / Güncelleme: 13.05.2023 17:05:53 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine neden olan kaset kumpasına tepki gösteren CHP'li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, yaptığı açıklamada 2010 yılında yine bir kaset kumpası ile genel başkanlığa gelen Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi FETÖ ile dizayn ettiğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye için bir güvenlik sorunu haline geldiğini vurgulayan Sapan, "Kemal Kılıçdaroğlu durdurulmalı. Bunun başka bir yolu yoktur." dedi. 

Yıldıray Sapan yaptığı bir konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Devşirme adamlar gelmeye başladı Cumhuriyet Halk Partisi'ne. FETÖ'den adamlar gelmeye başladı. Bir aday belirleme süreci yaşandı evlere şenlik... Birisi aday belirliyor iki gün sonra o adayı çekiyorlar. Kim yönetiyor CHP'yi?  Hangi güçler yönetiyor? Pensilvanya'dan mı yönetiliyor? Bu CHP'ye oy verirseniz, FETÖ'ye oy verirsiniz."

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ise kaset kumpasının FETÖ tarafından Kılıçdaroğlu seçilsin diye planlandığını kaydederek "Bakalım FETÖ iradesine millet de boyun eğecek mi?" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Haberin Videosunu İzle
Etiketler:
İlgili Videolar