HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: Yeryüzünün bütün mazlumlarının bizden alacakları var

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Yeryüzünün bütün mazlumları bizden bir şeyler bekliyor. Büyük bir sorumluluk altındayız." dedi.

Ekleme: 13.05.2023 08:30:06 / Güncelleme: 13.05.2023 08:30:06 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

HAK-İŞ Konfederasyonunun 15. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimler sonucunda, Mahmut Arslan yeniden genel başkan oldu.

Genel başkan yardımcılıklarına da Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı seçildi.

Arslan, yapılan seçimler sonunda göreve getirilen yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyelerini tebrik etti.

HAK-İŞ 15. Olağan Genel Kurulun HAK-İŞ davasının daha da güçlendiği, daha da kökleştiği ve geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyeceği tarihi bir genel kurul olarak değerlendiren Arslan, "Değerli arkadaşlarım, 15. Olağan genel kurulumuz oylama sonucu yeterli sayıda oy kullanılarak hem tüzüğümüzün hem de mevzuatımız gereği seçimlerimiz tamamlanmıştır. Seçim kurulu da bunu ilan etmiştir. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Arslan, bütün mağdur ve mazlumların HAK-İŞ Konfederasyonu'na ihtiyacı olduğunu ifade ederek "Biz HAK-İŞ'iz. Durduğumuz yeri dünkü genel kurulumuzun ilk gününde de anlatmaya çalıştık, Ülkemizin HAK-İŞ'e ihtiyacı var. Emekçilerin HAK-İŞ'e ihtiyacı var. Yeryüzünün bütün mazlumları bizden bir şeyler bekliyor. Büyük bir sorumluluk altındayız. Yeryüzünün bütün mazlumlarının bizden alacakları var" dedi.

(İLKHA)