Bozova Belediye Başkanı Aksoy gençlerle buluştu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ekleme: 11.05.2023 16:05:03 / Güncelleme: 11.05.2023 16:09:11 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Aksoy, önceki gün gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi.

Gençlerle buluşan Başkan Aksoy, "Gençliğimize ayrı bir önem ve değer veriyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve yarınlarımızın aydınlık neferleridir. Her zaman şunu ifade ediyorum. Yine burada ifade etmek isterim bilinçli bir gençlik geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimize ve çocuklarımıza daha güzel bir ülke, şehir ve ilçe bırakmak için her zaman gençlerimizin fikirlerine ihtiyacımız vardır. Bugün burada gençlerimizle bir araya gelerek hem onlarla sohbet etmenin mutluluğunu hem de istek ve taleplerini dinledik. Gençlerimizle yaptığımız bu güzel buluşmadan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlerle buluşmada gençlerin sorularını cevaplayan Başkan Aksoy, gençlerin taleplerini dinledi.

Gençlik buluşmasında gençler ve öğrenciler, "Bugün bizleri kırmayarak onurlandıran Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, her zaman olduğu gibi bugün de istek ve taleplerimizi dinledi. Ve birçok talebimizi karşıladı. Kendisine bizler de teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman bizlere ve tüm gençlere ağabeylik yapmıştır ve yapmaya da devam ediyor. Onun için de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

Öğrenci ve gençlerle Büyükşehir Belediyesi Kütüphanesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gençlerle hatıra fotoğrafı çekip ayrıldı. (İLKHA)

 

İlgili Galeriler