Peygamber sevdalısı miniklerden anlamlı Mevlid-i Nebi mesajları

Farklı illerden Mevlid-i Nebi etkinliği için Diyarbakır’a gelen minik peygamber sevdalıları, programı değerlendirdiler.

Ekleme: 03.05.2023 18:40:04 / Güncelleme: 03.05.2023 18:47:23 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Her sene Nisan ayında Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği bu yıl da büyük bir coşkuyla Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Yediden yetmişe herkesin katladığı etkinliğe gelen Peygamber sevdalısı minikler, duygularını İLKHA'ya anlattı.

Programın çok coşkulu olduğunu dile getiren çocuklar, peygambere ilahiler söyleyerek salavat getirdiler.

"Şaşırtıcı bir kalabalık var"

Muhammed Şerif

Programda karşılaştığı kalabalıktan dolayı şaşkınlık yaşadığını dile getiren peygamber sevdalısı Muhammet Şerif, "Kutlu doğum etkinliği için geldim, program çok güzel, çok memnun kaldım. Şaşırtıcı bir kalabalık var. Çektiğim videoları aileme de izleteceğim inşallah." dedi.

"Programda çok duygulandım"

Hüseyin Özgün

Programda çok duygulandığını söyleyen Hüseyin Özgün, "Kutlu doğum etkinliği için Diyarbakır’a geldik, çok kalabalık, çok güzel. Peygamber sevdalıları için çok iyi bir etkinlik. Çok güzel bir etkinlik olmuş, peygamber sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Programda çok duygulandım, inşallah her sene olur." ifadelerini kullandı.

"Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum"

Programa katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten bir diğer peygamber sevdalısı Zehra, "Kutlu doğum programına geldik, çok mutluyum, duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Allah rızası için peygamber efendimizin kutlu doğum etkinliğine geldik." ifadelerine yer verdi.  

"Her sene etkinliğe katılıyorum"

Miraç Üzüm

Program için Batman’dan Diyarbakır’a geldiğini söyleyen Miraç Üzüm ise, "Batmandan program için geldim.  Her sene etkinliğe katılıyorum. Program çok güzel geçiyor." dedi.

"Peygamber Efendimizi çok seviyorum."

Livanur İşlek

Programa katılmayı çok istediğini ve Bursa’dan program için geldiğini belirten bir diğer Peygamber sevdalısı Livanur İşlek, "Bursa’dan program için geldim. Buraya gelmeyi çok istiyordum, geldim çok güzelmiş. Bayraklar dalgalanıyor, çok güzel. Peygamber efendimizi çok seviyorum." şeklinde konuştu.

Pandemi nedeniyle ara verilen etkinliklerin yeniden düzenlendiği için mutlu olduğuna dikkat çeken Hilal Baltacı, "Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz, peygamber efendimizin kutlu doğumuna katıldığımız için. Belli bir aradan sonra Allah bizi tekrar bu programla kavuşturdu, çok mutlu olduk." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler