Almanya'dan skandal görüntüler!

Almanya’nın Bremerhaven şehrinde Müslüman bir ailenin çocukları, gençlik dairesi (Jugendamt) memurları eşliğinde, polisler tarafından ailesinden zorla alındı. Sosyal medyada yayılan görüntüler infial yarattı. Polis dairesi olayı doğruladı ancak sebebini açıklamadı.

Ekleme: 29.04.2023 19:23:53 / Güncelleme: 29.04.2023 22:15:11 / Dünya
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Cafer Selçuk

örüntüleri paylaşan ve olaya tepki gösteren birçok sosyal medya kullanıcısı, Alman polisini görevini kötüye kullanmak ve Gençlik Dairesi yetkililerini çocukları haksız yere ailesinden almakla suçluyor.

Sosyal medyada konunun sapkın cinsellik ile ilgili olduğu iddia edildi
Bazı sosyal medya kullanıcıları, görüntüdeki çocuğun Müslüman ailesinden alınma nedeninin, ailenin çocuğa "İslam'da sapkın cinselliğin kabul edilmediğini öğretmesi" olduğunu iddia etti.

İddialara göre sosyal medyada görüntüsü paylaşılan çocuk, okulun aileyi bu gerekçeyle yetkililere bildirmesi sonucunda ailesinden alındı.

Bremerhaven'deki Kadın, Aile ve Gençlik Dairesi ise henüz bu iddialara ilişkin kendilerine yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Polis, çocukların bu hafta ailesinden alındığını doğruladı
Konuya ilişkin iki yazılı açıklama yapan Bremerhaven polisi, ilk etapta olayın bu hafta meydana geldiğini doğruladı ancak daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Haberin Videosunu İzle
Etiketler:
İlgili Videolar