20'nci Uluslararası Bursa Kitap Fuarı başladı

Birçok yazar ve yayınevi standının bulunduğu fuar, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 7 Mayıs tarihine kadar kitapseverleri ağırlayacak.

Ekleme: 29.04.2023 15:20:04 / Güncelleme: 29.04.2023 15:20:04 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için 

29 Nisan - 7 Mayıs 2023 tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Bursa Kitap Fuarı, kapılarını okurlara açtı. 

Bu yıl 300'e yakın yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapacak olan fuarın açılış töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış programına Bursa Vali yardımcısı Mustafa Gündoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç,  Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı İrfan Kırıştıoğlu ve BTSO Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Yirmi yıldır dört milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyoruz"

TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü

Programın açılış konuşmasını yapan TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Bursa Kitap Fuarı, Türkiye'de düzenlenen kitap fuarları içerisinde TÜYAP Kitap Fuarları Grubu'nun da düzenlediği fuarlar arasında ilk üç büyük fuardan bir tanesidir. Yirmi yıl aralıksız her sene yapılan ve her sene güçlülüğünü, etkinliklerini, zenginliğini devam ettiren en önemli fuar haftalarından bir tanesidir. TÜYAP olarak Bursa'da böyle bir fuara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yirmi yıldır dört milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan fuar bugün ile kapılarını ilk saatten itibaren yoğun şekilde ziyarete açtı. Fuarda 80'in üzerinde etkinlik programı var. Bunu web sitemizden takip edebilirsiniz. Bu etkinlik programlarında da ülkemizin en önemli eleştirmenleri, yazarları, şairleri, sanatçıları, siyasetçilerin, ekonomistlerin Bursa'da kitapseverlerle buluşacak. Burada önemli bir etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Fuarın tüm katılımcılarımıza, yayınevlerine, sektöre hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Bursa kitap fuarında yayınevi yazarları okuyucularıyla buluşuyor.

Daha önceden belirtilen tarihlerde kitap imza günleri ile yazar-okur buluşmaları gerçekleştiriliyor.

20'nci Bursa Kitap Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7 Mayıs tarihine kadar kitapseverleri ağırlayacak. (İLKHA)

İlgili Galeriler