Yaşları küçük kalpleri büyük

Gaziantep'te kreş öğrencileri, harçlıklarını topladığı kumbaralarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Umut Kervanı Vakfı Gaziantep temsilciliğine teslim etti.

Ekleme: 18.04.2023 20:10:05 / Güncelleme: 18.04.2023 20:11:56 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep'te Peygamber Sevdalıları Vakfı'na ait bir kreşte eğitim gören bir grup öğrenci, ellerindeki kumbaralarıyla Umut Kervanı Vakfı Gaziantep Şubesine geldi.

Umut Kervanı'nın ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı çalışmalar aralıksız devam ederken, Gaziantep'te bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfına ait bir kreşin öğrencileri, harçlıklarını topladığı kumbaralarını teslim etmek üzere Umut Kervanı Gaziantep Derneği hizmet binasına geldi.

Yardım çalışmaları kapsamında, Gaziantepli minik bağışçılar, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Umut Kervanı Gaziantep Derneği Başkanı Mustafa Özaslan'a teslim ederek ihtiyaç sahiplerine gönderilmesini istedi.  

Koli paketlemeye de yardım eden minikler, Özaslan ve Vakıf yetkilileri için hazırladıkları hediyeleri de dernek yetkililerine ilettiler.

Kreş öğrencilerine teşekkürlerini bildiren Özaslan İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

"Çocuklarımız bizi duygulandırdı"

Çocukların yaptığı davranışın kendisini duygulandırdığını belirten Özaslan, "Çocuklar bizi gerçekten duygulandırdılar. Bu küçük yaşta biriktirdikleri harçlıklarını getirdiler. Bağışta bulundular. Minik yavrularımız bu şuurla yetişirlerse gelecekte bu memlekete çok yararlı insanlar olacaklar Allah'ın izniyle. Cıvıl cıvıl miniklerimiz bizleri de duygulandırdı. Kendi harçlıklarının ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaşmasını istediler. Biz de onların yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştıracağız. Minik yavrularımızın böyle yetiştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Ümitvar oluyoruz. Nesillerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi için emek veren, bu işe vesile olanlardan Allah razı olsun. Allah bu çocuklarımızı Salih ve Salihalardan eylesin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler