Yetimler Vakfı ve Umut Kervanı, Cizre'de bayram öncesi yetimleri sevindirdi

"Yetim ve Muhtaç Giydirme Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışması yürüten Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Cizre'de onlarca yetim çocuğa bayram öncesi giysi yardımı yaparak sevindirdi.

Ekleme: 17.04.2023 14:35:05 / Güncelleme: 17.04.2023 14:35:30 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Cizre'de Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

Yılın her döneminde İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Cizre'de her yıl olduğu gibi bu bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımında bulundu.

Çocuk giydirme programı kapsamında bir giyim mağazasında getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi.

Ramazan ayı boyunca yetim ailelere gıda kolisi, kırmızı et, kumanya ve ekmek yardımında bulunduklarını belirten Yetimler vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp,"Yetimler Vakfı  ve Umut Kervanı olarak her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayının ilk gününde yetim sahibi ailelerimize gıda, ekmek ve et paketlerinin ulaştırdık. Bugün de yetim kardeşlerimizi mağazaya getirdir. Kendileri gönüllerince ayakkabılarını, elbiselerini seçtiler. Gayet mutlu bir şekilde bayramlık elbiselerini aldılar. Yılın her ayında yetim sahibi ailelerimize hayırseverlerimizin göndermiş oldukları yardımları ulaştırıyoruz. Bundan sonrada hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz. Bayramınız  mübarek olsun. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin."dedi. (İLKHA)