Özer: 8'inci sınıf ve lisenin tüm kademelerine kaynak verildi

Sekizinci sınıf ve lisenin tüm kademelerindeki öğrencilere ikinci dönem 30 milyon yardımcı kaynak dağıtıldı. Böylece, eğitim yılı başından bu yana öğrencilere verilen yardımcı kaynak sayısı 190 milyona ulaştı. Açıklama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi.

Ekleme: 16.04.2023 23:27:43 / Güncelleme: 16.04.2023 23:27:43 / Eğitim
Destek için 

İkinci dönemde basımı tamamlanan yaklaşık 30 milyon yardımcı kaynak, ortaokul sekizinci sınıf ve lise kademesindeki tüm öğrencilere ulaştırıldı. Toplam 36 çeşit kitaptan oluşan yardımcı kaynaklar, öğrencilere ücretsiz olarak verildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim yılı başından bu yana tüm öğrencilere ulaştırılan yardımcı kaynak sayısını açıkladı. Sayının 190 milyona ulaştığını belirtti.

Bakan Özer, 81 ilde LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarının devam ettiğini de belirtti.

Bakan, deprem bölgesine ayrıca vurgu yaptı ve "Deprem bölgesinde de sınava girecek öğrencilerimize çadırda, konteynerde, prefabrik okulda, gerekirse sağlam binalarda her türlü desteği verdik, 3 bin 205 noktada vermeye devam ediyoruz" diyerek son durumu özetledi.

Etiketler: