Bakan Karaismailoğlu: Yıl sonunda Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bu yılsonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız." dedi.

Ekleme: 14.04.2023 03:30:05 / Güncelleme: 14.04.2023 03:30:05 / Güncel
Destek için 

Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğince, dernek binasında düzenlenen iftar programına katılan Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'nin son 20 yıldır büyüyerek geliştiğini söyledi.

Çok önemli işler yaptıklarını ve yapacaklarını aktaran Karaismailoğlu, Trabzon milletvekili olarak da bunu daha da üst seviyeye çıkartacaklarını vurguladı.

Karaismailoğlu, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, şöyle devam etti:

"6 Şubat'tan bu tarafa yaşamış olduğumuz dünyanın en büyük afetiyle nasıl mücadele ettiğimizi görüyorsunuz. Bir taraftan oradaki vatandaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletmeye çalışırken diğer bütün bu mega projeleri hızlıca bitirip devam ediyoruz. Oraya da bütçe ayırıyoruz, buraya da bütçe ayırıyoruz."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, “Bayburt'ta da çok önemli işlerimiz var. Siz de yakından biliyorsunuz. İnşallah bu yılsonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız. Çok yoğun çalışıyoruz. Pistlerimizi bitirmiştik, terminalimiz bitecek. İnşallah önümüzdeki sene Kop Dağı Tüneli'mizi bitireceğiz. Çok önemli iştir. Erzurum'u yarım saate düşüreceğiz." (İLKHA)