Umut Kervanı Mardin'den bin aileye gıda yardımı

Umut Kervanı Mardin, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak yaklaşık bin kişiye bin liralık gıda yardımında bulundu.

Ekleme: 13.04.2023 18:10:04 / Güncelleme: 13.04.2023 18:16:02 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Ramazan ayında muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Umut Kervanı Mardin, yüzlerce kişiye gıda yardımında bulunarak, muhtaç ailelere umut olmaya devam ediyor.

Umut Kervanı Mardin, yaklaşık bin kişiye bin liralık gıda kolisi ve kırmızı et yardımlarında bulundu.

Ulaştırılan yardım hakkında bilgi veren Umut Kervanı Mardin Başkanı Abdulaziz Önen, Ramazan ayında muhtaç aileleri yalnız bırakmayarak hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini belirtti.

Önen, "Mardin Umut Kervanı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarıyla bin liralık gıda kolisi ve 2 kiloluk kırmızı et yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Bu yardım takriben bin kişiye ulaştı. Bu yardımlar aynı zamanda devam etmektedir." dedi.

Ramazan bayramının yaklaşmasıya yatim ve muhtaç aileler için bayramlık elbise ve şeker yardımını hakkında da konuşan Önen, "Malumdur ki Ramazan Bayramı yaklaşmaktadır. Muhtaç ve yetim çocuklara bayramlık elbise ve şeker yardımında bulunacağız inşallah. Hayırseverlerden isteğimiz bu konuda desteklerini ivedilikle göstermeleridir. Yetim ve muhtaç ailelerin eksikliklerini gidermek için yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. Allah'ın izniyle yardım çalışmalarımız da devam edecektir. Rabbim herkesten razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)