Umut Kervanı Mardin’e 1 tır gıda malzemesi bağışlandı 

Umut Kervanı Mardin’e ismini vermek istemeyen bir bağışçı tarafından 1 tır dolusu gıda malzemesini muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bağışladı. 

Ekleme: 30.03.2023 15:20:04 / Güncelleme: 30.03.2023 15:22:26 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Umut Kervanı Mardin Ramazan ayında da muhtaç ve yetim ailelere umut olmaya devam ediyor. 

İsmini vermek istemen bir hayırsever tarafından Umut Kervanı Mardin’e 1000 aileyi kapsayacak 1 tır dolusu gıda yardımı bağışlandı. 

Yapılan bağış hakkında bilgi veren Umut Kervanı Mardin Başkanı Abdulaziz Önen, yaklaşık 1000 aileyi kapsayacak gıda yardımı yapıldığını hayırseverlere ilgi ve alakalarından da teşekkürde bulundu. 

Bu Ramazan ayında hayırseverlerin destekleriyle yüzlerce muhtaç ailelerin yüzlerini güldüreceklerini belirten Önen, "İsmini vermek istemeyen bir hayırsever tarafından 1 tır dolusu gıda malzemesi Mardin Umut Kervanı’na teslim edildi. Allah kendisinden razı olsun. Mardin’de muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bizlere gönderildi. İnşallah takriben bin kişiye dağıtılmak üzere paketleyip dağıtımını yapacağız. Teslim edilen gıda malzemeleri; pirinç, bulgur, şehriyelik bulgur, fasulye, makarna ve kahvaltılık ürünlerdir. Kentte dul, yetim ve muhtaç aile sayısı bayağı fazladır. Allah’ın izniyle bu Ramazan ayında bu ailelerin yüzlerini güldüreceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler