Umut Kervanı Adana, Ramazan ayı yardımlarına başladı

"Ramazan Umut Olsun" sloganıyla yardım çalışmalarına hız veren Umut Kervanı, Adana'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi, kahvaltılık ve kırmızı et yardımında bulundu.

Ekleme: 23.03.2023 12:20:07 / Güncelleme: 23.03.2023 12:32:10 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Umut Kervanı Adana, bereket ayı olan Ramazan ayının başlamasıyla, hayırseverlerin bağışladığı yardımları mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.

Adana'da aralarında yetim ve öksüz ailelerin de bulunduğu, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan Ramazan kolileri ve kırmızı et paketleri belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştıran Umut Kervanı Adana, gelen yardımları Ramazan ayı boyunca, yetim, öksüz, kimsesiz ve maddi durumu düşük olan ihtiyaç sahibi ailelere bayram arifesine kadar dağıtmaya devam edecek.

"Muhtaçların gözü bizim üzerimizde"

Yapılan yardım hakkında bilgi veren Adana Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin, şunları kaydetti:

"Daha önceki Ramazan aylarında olduğu gibi Ramazan kolilerimizi hazırladık ve dağıtımına başladık. Muhtaçların gözü bizim üzerimizde. Daha önce olduğu gibi inşallah onları mağdur etmemeye çalışacağız. Tabi bu Ramazan'ın diğer Ramazan'lardan farklı bir tarafı var. Malum olduğu üzere bir ay kadar önce bir deprem felaketi yaşadık ve 11 ilimizi etkiledi. Felaketin ilk gününden itibaren sahadaydık sahada olmaya devam edeceğiz inşallah. Bu güne kadar olduğu gibi onlara sahur ve iftar olmak üzere sıcak yemek dağıtımına devam edeceğiz. Umut Kervanı olarak bugüne kadar hayırseverlerin yaptığı yardımlarla depremzedelere üç öğün sıcak aş verdik. İnşallah Ramazan ayı boyuca da hem sahur hem de iftar vermeye de devam edeceğiz. Tabi hayırseverlerin de desteğini bekliyoruz. Bu sene yükümüz geçen senelerden çok daha ağır çünkü 10 milyon insan etkilendi bundan (deprem). Hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Kendilerine dünya ve ahiret saadeti versin." (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar