HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz: Kan bağışı her zaman yapılmalı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Kızılay'ın kan bağış çağrısına ilk günden beri üye ve gönüllüleriyle destek verdiklerini belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, Ramazan Ayı öncesi beraberindeki partililer kan bağışında bulundu.

Ekleme: 22.03.2023 17:25:03 / Güncelleme: 22.03.2023 17:25:21 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin büyük hasarla etkilendiği depremlerden sonra kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek sürüyor.

Bu kapsamda Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve Kan Merkezi Doktoru Hakkı İpek'i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, ardından beraberindeki partililerle birlikte Atatürk Parkı'nda bulunan Kızılay kan bağışı TIR'ına geçti.

Beraberindeki partililerle kan bağışında bulunduktan sonra kan bağışının önemine değinen Durmaz, Kızılay'a kan bağışı konusunda tüm üye, gönüllü ve Batmanlılara Ramazan ayı boyunca kan bağışı yapmaları çağrısında bulundu.

"Kan bağışı her zaman yapılmalı"

Kan bağışının sadece belirli zamanlarda değil her zaman yapılması gerektiğinin altını çizen Durmaz, "Büyük bir deprem yaşadık ve hepimizi derinden üzdü. Deprem dolayısıyla Genel Başkanımızın kan bağışı yapılması noktasında bir çağrısı olmuştu, üyelerimiz de çağrıya uymuştu. Bizler de bugün Ramazan ayı münasebetiyle teşkilat üyelerimizle birlikte kan bağışında bulunduk. Kan bağışı sadece belirli zamanlarda değil, sürekli bir ihtiyaç ve sürekli yapılması gereken bir etkinliktir. Dolaysıyla bizler de bu düşüncelerle bugün kan bağışında bulunduk." dedi.

"Karşılıksız iyilik yapmayı kendisine şiar edinmiş bir siyasi hareketiz"

HÜDA PAR olarak kan bağışını her sene geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Durmaz, "Bu noktada bizlerden de taleplerde bulunuluyor ve kan stoklarında eksikliğin olduğu ifade ediliyor. Bizler de HÜDA PAR olarak bu taleplere cevap verme adına her zaman ve fırsatta kan bağışında bulunuyoruz. Yüklendiğimiz misyon gereği; karşılıksız iyilik yapmayı kendisine şiar edinmiş bir siyasi hareketiz. Kan bağışında bulunmakta karşılıksız iyilik yapma anlamına gelmektedir. İnşallah bu mülahazalarla kan bağışında ve benzer çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla Ramazan ayında hem üyelerimize hem de Batmanlı hemşerilerimize kan bağışı yapmaları çağrıda bulunuyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler