Evden Eve Nakliyat 

...

Ekleme: 22.03.2023 16:37:06 / Güncelleme: 22.03.2023 16:37:06 / Tanıtım
Destek için 

Evden Eve Nakliyat hizmeti almak isteyen müşterilerimiz bu işi profesyonel anlamda yapan firmaları tercih etmelidir. firmamız kurulduğu yıldan günümüze kadar kalite ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeden şirketin geç kuşak çalışanları da dahil günümüz teknolojik gelişmeleri ile birlikte saygın müşterilerimize her daim kesintisiz nakliye hizmeti sunmaktadır. Taşınma da genel hizmet olarak bir eşyayı ambalaj yapmak demonte ve monte hizmeti eşya durumuna göre aynı gün yada şehirler arası bir taşınmada 2 iş gününde yeni adrese taşımaktayız bunu yaparken de günümüz teknolojik yöntemleri kullanmaktayız

Personelimizin iş gücü ve uzmanlık alanı eğitimi ön planda olmalıdır ki taşınma sürecinde en ufak aksilik yaşanması söz konusu değildir. Bir çok nakliye hizmeti yapan firmalar mevcuttur. Bizler için önemli olan unsur müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati.

Nakliye sektöründe firmaya güven veya firmanın müşteriye güveni her zaman büyük zorluk çıkarmaktadır. Ama bizler sigortalı taşınmanın en iyisini sizlere sunmaktayız.

Kurumsal taşımadaki önemli birkaç özellikten bahsedeceğim.

1-sigortalı taşıma

Öncelikle taşıma yapmadan önce anlaşma sağladığınız firmadan sigorta poliçesine almanız büyük önem arz etmektedir. Alınmadığı taktirde veya firma size bu belgeyi sunmadığı taktirde kesinlikle sigortalı bir taşıma gerçekleştirmemişlerdir. Bizler taşınma gününden bir gün öncesinde müşterilerimize mail yoluyla sigorta poliçesine ulaştırıyoruz. Daha sonra taşıma işlemlerine başlamaktayız.

2-profesyonel ekip

Çalışan ekibimiz yıllardır bizlerle çalışan profesyonel ve kurumsal ekibimizdendir. Alanında uzman ekiple çalışmaktayız. Ekip içeriğinde marangoz ustası, tesisat ustası, elektrik ustası yer almaktadır. Müşterilerime gönderdiğim ekip fixs ekibimdir.

3-kaliteli ambalaj sistemi

Piyasaya göre kullandığım ambalaj sistemi son teknoloji ile üretilen darbe aldığı zaman içeriğini koruyan ambalaj sisteminden oluşmaktadır.

4-araç ve yan ekipmanlar

Gelecek olan araç veya yüksek katlarda taşıma yapılıyorsa modüler asansör kurulumu tarafımızca yapılmaktadır. Modüler asansör ve gelecek olan araç ekspertiz sonucu ile belirlenir.

İstanbul Evden Eve Nakliyat hizmetlerimiz bir çok bölümden oluşmaktadır;

1-Eksper hizmeti

Eksper hizmeti müşterilerimiz çağrı merkeziniz üzerinden bizimle iletişime geçer daha sonra eşyaların fiyatına sigorta bedelini, gelecek olan ekibi, ambalaj sistemine, gelecek olan aracı, hangi tarihte taşınacağı ve fiyatının ne olacağı konuşulur. Müşterilerimiz ile her şey netleşir.

2-Depolama hizmeti

Depolama hizmetimizde aynı şekilde eksper hizmeti ile belirlenir eksper arkadaşım eşyaları gördükten sonra taşıma artı depolama fiyatı müşterilerimize sunulur. Depom 7:24 güvenlik kameraları ile izlenen güvenlik amirleri bulunan depolardandır. Oda sistemde depolarda eşyalarınıza muhafaza etmekteyiz.

3-Evden Eve Taşıma hizmeti

Evden eve taşıma işlemi oldukça zor ve profesyonellik gerektiren bir işlemdir. Kurumsal olmayan firmalar ile anlaşma evde taşıma

işleminde bir çok sorun ve problemler karşılaşabilirsiniz. Bizler bu problemlerle karşılaşmayın diye sizlere profesyonel anlamda hizmet sunmaktayız.

4-Şehirler arası taşıma hizmeti

Şehirler arası Nakliyat taşımalar da kesinlikle ve kesinlikle ekspertiz hizmeti şarttır. Eksper sonucu ile birlikte eşyalar şehirlerarası taşımada herhangi bir zarar görmemesi açısından çift paketleme yapılarak taşıma işlemi gerçekleştirilir. Müşterilerimizin alınan eşyası alındığı günün ertesinde teslimatı gerçekleşir.

5-çağrı merkezimiz

Çağrı merkezimiz ile iletişime geçtiğiniz taktirde sizlere anında ekspertiz hizmeti sunulur sunulan hizmet ile birlikte müşterimizin eşyalarının ne şekil paket döneceği ve ne şekilde yeni eve yerleştirileceği konuşulur. Çağrı merkezimiz üzerinden net fiyat verilmemektedir. Net fiyat için eksper hizmeti almanız gerekmektedir. Verilen eksper hizmeti ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Bizler sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için yıllardır evden eve nakliyat sektöründe profesyonel ve kurumsal bir biçimde hizmet sunmaya devam ediyoruz. bizlere çağrı merkezimi üzerinden ulaşabilirsiniz. Güvenli taşınmalar için bize ulaşın.