HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

HÜDA PAR Kahramanmaraş Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Nakşi Erat, depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçesinde depremzedeler ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinleyip acılarını paylaştı.

Ekleme: 16.03.2023 15:05:04 / Güncelleme: 16.03.2023 15:08:14 / Güncel / Kahramanmaraş Haberleri
Destek için 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınları vefat eden, yaralanan ve evleri yıkılan vatandaşlara yönelik destek ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Kahramanmaraş SKM Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Taş ve beraberindeki heyet, depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Pazarcık ilçesindeki depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Erat, ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye, yaralananlara ve evleri yıkılan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Depremlerde hayatını kaybedenlerin, yaralananların ve evleri yıkılanların ailelerini kaldıkları çadır ve yerleştikleri yakınlarının evlerinde ziyaret eden Erat ve heyeti, Pazarcık ilçesinin kırsal mahallelerindeki depremzedelerle bir araya geldi.

Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Pazarcık'ta depremzedeleri ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Erat, ilçede depremlerde vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına taziye; evleri yıkılan vatandaşlara ise geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Depremin büyük oranda etkilediği kırsal Ulubahçe, Büyüknacar, Ecerköy, Sarıçiçek, Kocadere ve Şahintepe mahallelerinde incelemelerde bulunan Erat, depremzedeler ile bir araya gelerek taleplerini yerinde dinleyerek sorun, sıkıntı ve talepleri not aldırdı.

Mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek mahalleleri hakkında bilgi alan Erat, ziyaretlerde depremlerden olumsuz etkilenen çocuklara da hediyeler verdi.

Erat, muhtarlardan yaşanan afetten dolayı, istek ve şikayetlerini dinleyip yapılabilecekler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Depremzedeler ve muhtarlar Erat ve heyetine, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. (İLKHA)

İlgili Galeriler