HÜDA PAR'lı Şahin: Alenen yalan ve iftiraya maruz kalıyoruz!

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin HABER7’ye gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekleme: 13.03.2023 17:50:20 / Güncelleme: 13.03.2023 18:16:10 / Güncel
Destek için 

İttifak görüşmeleri nedeniyle karalama kampanyasına maruz kaldıklarını belirten Şahin şunları söyledi; 

HÜDA PAR 2012 sonu itibariyle kurulmuş olmasına rağmen ülkenin çeşitli sorunlarına ilişkin çözümler ve farklı siyasi açıklamalarıyla gündeme gelmiştir. Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, İyi Parti gibi siyasi oluşumların liderleri ve genel başkan yardımcılarıyla toplantı yapmamıza rağmen bu konular hiç gündeme getirilmedi. Zaman zaman bazı eleştiriler olsa da böylesine doğrudan suçlayıcı bir karalama kampanyası olmamıştı.

Şu an alenen yalan ve iftiraya maruz kalıyoruz. Bu dönemde olmasının en temel sebeplerinden bir tanesi, HÜDA PAR’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile seçime dair görüşme gerçekleştirdikten sonra karalama kampanyası ayyuka çıktı.

HÜDA PAR bugün Millet İttifakı ile görüşme yapmış olsaydı, 6’lı masanın yanında yer alacağına dair bir gelişme olsaydı, bırakın şu andaki karalama kampanyalarını, çok daha övücü farklı mecralardan bir takım şeyleri duyacaktık. Dolayısıyla biz böyle bir kararın alınmış olmasından dolayı partimiz hedeftedir.

Partimizin üzerine gelenler aynı zamanda ‘oyları şu kadar’ diyerek küçümseyici tavır alıyor. Aslında sormak gerekiyor, o zaman neden HÜDA PAR’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini büyütüyorsunuz? HÜDA PAR’ın AK Parti ile seçime girmesi durumunda oluşacak sinerji üzerinden oluşacak çarpan etkisini görüyorlar. Bu da ciddi anlamda onları korkutuyor.

Bölgede HÜDA PAR genel anlamda güçlüdür. Teşkilatlanma noktasında seçim günü sandıkları koruma noktasında ciddi bir efor sarf edeceğimizi ve bu konuda oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlem alabileceğimizi çok net olarak görüyorlar. Özellikle Millet İttifakı, belki de HDP üzerinden sandıklar üzerinde belki de çok farklı düşünceler içerisindeydi. Bahsettiğim düşünceleri bozabilecek en büyük kadrolar HÜDA PAR kadrolarıdır.

Etiketler: