CHP'li eski vekilden çok konuşulacak sözler!

CHP eski milletvekili Mehmet Sevigen, dağılıp tekrar birleşen Altılı Masa ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Ekleme: 08.03.2023 13:11:44 / Güncelleme: 08.03.2023 13:41:46 / Güncel
Destek için 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in  Altılı Masa'dan ayrılıp daha sonra geri dönmesi Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Altılı masanın en son bir karara varıp Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından  CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen'den çarpıcı sözler geldi. Konuyla ilgili  Sabah'a konuşan CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"Güvensizlik var tamamen. Toplumun güveni kayboldu. En küçük bir konuda anlaşamayan insanlar, Türkiye'nin önemli meselelerinde nasıl anlaşacaklar? 'Bu masada dostluk, arkadaşlık, demokrasi, birlik, beraberlik, ulusal birlik var' diyorlardı ya. Bunların hepsinin yalan olduğu, 6'lı masada yalnızca çıkar olduğu ortaya çıktı. Toplumun önünde bunun tartışılması da millete büyük bir iyilik. Millet herkesin ne olduğunu gördü."

Sevigen, "Bunların seçime kadar toparlanacaklarını zannetmiyorum. Herhangi bir bakanlık dağılımında, milletvekili dağılımında aynı şey olacak. Düşünün cumhurbaşkanı adayı konusundaki ilk konuşmada kavga çıktı.'' ifadelerini kullandı.