Boyunu ölçmeye metre yetmiyor! Genç kızın yılanının boyunu görenler gözlerine inanamadı

Dünyanın farklı yerlerinden birçok ilginç görüntüler paylaşılmaya devam ediliyor. En son olarak Hindistan'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Malezyalı genç kızın dev piton yılanı ile yakınlığı görenlerin ağzını açık bıraktı. Yılanın ucu bucağı görünmüyor. Evde yetiştirdiği yılanla canını tehlikeye atıyor. Kimse böyle bir şeyi daha önce görmedi! İşte sosyal medyada viral olan o video...

Ekleme: 07.03.2023 11:58:17 / Güncelleme: 07.03.2023 12:01:10 / Dünya
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hindistan'dan çekilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Malezyalı kızın evcil hayvanını görenler gözlerine inanamıyor. Dev pitonun ucu bucağı görünmüyor. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz. Sosyal medya bu video ile çalkalanıyor.

DEV YILANI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI
İnsanlar doğuşundan bu yana evcil hayvanlara karşı her zaman ilgi duymuştur. Kedi, köpek, kuş, balık gibi hayvanları evde beslemeyi seviyoruz. Ancak son zamanlarda aslan, çita, timsah gibi hayvanları evde beslemeye başladık. Bu egzotik hayvanların içinde yılanda var. Çıngıraklı dili ve sinsin gözleri ile korku salan yılan, resmen korkunun göbek adı.

Bu etkenleri arka planda bırakan kişiler ise evcil yılan sahiplenip bakmaya başlıyor. Yılanlar ve sahipleri arasındaki ilişki, oldukça olgusal olarak, zamanla ve ayrılmaz bir ölçüde gelişir. Ancak bazen istenmeyen sonuçlar görülebilir.

UCU BUCAĞI GÖZÜKMÜYOR
Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video viral oldu. Elindeki tableti ile oynayan Malezyalı genç kız, evcil hayvanı dev piton ile görenleri şaşkına çeviriyor. Devasa boyutlarda olan pitonun neredeyse ucu bucağı görünmüyor. Kızın yanına sürünerek gitmesine rağmen pitonun başı ekranlara yansımıyor.

Videoyu izleyen çoğu kişi ağzı açık kaldı. Yorumlarda kızın nasıl bu kadar sakin kalabildiği tartışma konusu oldu.

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar