HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Depremzedeleri asla yalnız bırakmayacağız

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, depremlerde en fazla yıkım ve acının yaşandığı Nurdağı ve İslâhiye ilçelerinde depremzedeler ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinleyip acılarını paylaştı.

Ekleme: 06.03.2023 15:30:05 / Güncelleme: 06.03.2023 15:30:05 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınları vefat eden, yaralanan ve evleri yıkılan vatandaşlara yönelik destek ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer ve beraberindeki heyet, depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Nurdağı ve İslâhiye ilçelerindeki depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Göçer, ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye, yaralananlara ve evleri yıkılan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Depremlerde hayatını kaybedenlerin, yaralananların ve evleri yıkılanların ailelerini kaldıkları çadır ve yerleştikleri yakınlarının evlerinde ziyaret eden Göçer ve heyeti, ilk olarak Nurdağı ilçesinin kırsal mahallelerindeki depremzedelerle bir araya geldi.

Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Nurdağı ilçesinde depremzedeleri ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Göçer, ilçede depremlerde vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına taziye ve evleri yıkılan vatandaşlara ise geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Depremin büyük oranda etkilediği kırsal İncirli, Başpınar, Olucak, Gökçedere, Gözlühüyük, Karaburçlu, Kırışkal, Mesthüyük, Naimler, Gedikli ve Çakmak mahallelerinde incelemelerde bulunan Göçer, depremzedeler ile bir araya gelerek taleplerini yerinde dinledi.

Beraberindeki heyetle birlikte deprem sonucu birçok evin yıkıldığı ve birçok kişinin hayatını kaybettiği kırsal mahallelerdeki depremzedeleri ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Göçer, depremzede vatandaşların deprem sonrası oluşan sorun, sıkıntı ve taleplerini not aldırdı.

Mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek mahalleleri hakkında bilgi alan Göçer, ziyaretlerde depremlerden olumsuz etkilenen çocuklara da hediyeler verdi.

Göçer, muhtarlardan yaşanan afetten dolayı, istek ve şikayetlerini dinleyip yapılabilecekler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Depremzedeler ve muhtarlar Göçer ve heyetine, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Göçer, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından büyük yıkımın gerçekleştiği Nurdağı ve İslâhiye ilçelerindeki temaslarının devam edeceğini söyledi.

Depremzedelerin yaralarını sarmak, depremde yakınlarını kaybedenlerin ve evleri yıkılan vatandaşları ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade eden Göçer, depremzedelerin sorunlarını ve problemlerini dinleyip acılarına ortak olduklarını belirtti.

Genel Başkanları Zekeriya Yapıcıoğlu'nun talimatlarıyla depremin ilk anından itibaren arama kurtarma çalışmalarına katıldıklarını ve yaraların sarılması için çabaladıklarını ifade eden Göçer, depremzedeleri asla yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. (İLKHA)

İlgili Galeriler