O ülke bir milyon Kur'an dağıtacak! Onay verildi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Kral Fahd Kompleksi tarafından, 22 ülkedeki din hizmetleri ataşelikleri, İslami merkezler ve tebliğ büroları için 76’dan fazla dilde basılan bir milyon Kur’an-ı Kerim’in Ramazan ayı boyunca dağıtılmasına onay verdi.

Ekleme: 05.03.2023 21:58:55 / Güncelleme: 05.03.2023 22:00:52 / Dünya
Destek için 

Şarkul Avsat'ın haberine göre, Suudi Arabistan İslami İşler, Davet ve İrşad Bakanı ve Kral Fahd Kompeksi’nin Kur’an-ı Kerim Matbaasından Sorumlu Müdürü Dr. Abdullatif bin Abdulaziz Al eş-Şeyh, din hizmetleri ataşelikleri, İslami merkezler ve tebliğ bürolarının, İslam ve Müslümanların hizmetindeki yüce misyonunu gerçekleştirmek ve görevini yerine getirmek için Suudi liderliğinden aldığı desteğe övgüde bulundu.

Bakan, Suudi Arabistan’ın Kur’an-ı Kerim’e hizmet eden her şey için gösterdiği çabanın bir uzantısı olan bu adımın, dünya çapında milyonlarca Müslümana Kur’an-ı Kerim ulaştırılmasına katkıda bulunacağını vurguladı.

Suudi Bakan ayrıca, “Bakanlık, Kur’an- Kerim’lerin İslami merkezlere en yüksek standartlarda ve zamanında ulaşmalarını garanti edecek şekilde, bu ülkelerdeki Suudi Arabistan büyükelçilikleri ile koordinasyon içinde çalışmaya başladı” dedi.

Etiketler: