Umut Kervanı, Eskişehir'de depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından yaşadıkları bölgeden çıkmak zorunda kalarak Eskişehir'e giden depremzedeler, Umut Kervanı Eskişehir Derneği tarafından yalnız bırakılmadı.

Ekleme: 04.03.2023 20:25:06 / Güncelleme: 04.03.2023 20:25:06 / Güncel / Eskişehir Haberleri
Destek için 

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Umut Kervanı, hem deprem bölgelerinde hem de depremzedelerin taşındığı farklı illerde depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Umut Kervanı, yaşanan depremin ardından 25 binden fazla kişinin göç ettiği Eskişehir'de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren depremzedeleri unutmayarak yardım elini uzattı.

Depremzedelere yönelik gıda, giyim ve barınma yardımlarına ilişkin yazılı açıklama yapan Umut Kervanı Eskişehir Temsilcisi İdris Aras, "Şehrimize yirmi beş bini aşkın vatandaş göç etti ve bunların barınma başta olmak üzere gıda, giyim ve ev eşyası konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak için Eskişehir Umut Kervanı olarak seferber olmaya çalıştık. Onlarca ailenin ihtiyacını giderdik, gidermeye devam edeceğiz. Bu konuda hayırsever halkımız desteklerini devam ettirmeli zira önümüzdeki uzun bir süreç var." dedi. (İLKHA)