İYİ Parti ile CHP arasında Yaşar Okuyan gerilimi

"Meral Akşener masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına terslik yaparsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler ve dosyalar var hepsini açıklarım. Hepsi de İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler. Sokağa çıkamaz. Konuşturtmasın beni" sözleri ile gündeme gelen Yaşar Okuyan'ın, KIlıçdaroğlu'nu ziyareti iki parti arasında gerilime neden oldu

Ekleme: 22.02.2023 15:59:56 / Güncelleme: 22.02.2023 16:08:16 / Güncel
Destek için 

6lı masanın iç hesaplaşması devam ediyor

5 Şubatta Meral Akşener hakkında sert sözler kullanan CHPli Yaşar Okuyan bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşünce bir kez daha gerilim yaşandı

Eski bakan Yaşar Okuyan, bugün TBMM'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Elinde bir dosya ile görüşmeye gittiği görülen Okuyan, ziyareti Twitter hesabından şu açıklama ile duyurdu:

Bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yarım saati aşan bir süre TBMM'deki CHP grup odasında görüştük. Deprem ve seçimleri ele aldık.

İYİ PARTİ'DEN TEPKİ

Bu paylaşımın ardından İBB İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yaşar Okuyan'la görüşmesine sert tepki gösterdi.

"Bu görüntüleri kabul etmiyorum"
Sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamada bulunan İbrahim Özkan şu ifadeleri kullandı:

Bu yalancının Genel Başkanıma iftirası ortada dururken, bu görüntüyü kabul etmiyorum.

CHP'DEN AÇIKLAMA: İLİŞİĞİ KESİLDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP'den yapılan açıklama ile Yaşar Okuyan'ın parti ile ilişiğinin kalmadığı duyuruldu. Açıklamada, "Sayın Yaşar Okuyan’ın Partimiz ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. Bu açıklamanın zamanlaması ise dikkat çekti. Okuyan'ın partiyle neden ilişiğinin kesildiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.