Minik çocuklar biriktirdikleri harçlıklarını depremzedelere bağışladı

Topladıkları harçlıklarını ve kumbaralarını depremzedelere gönderilmek üzere Umut Kervanı Vakfı'na bağışlayan çocuklar, örnek bir davranış sergiledi.

Ekleme: 20.02.2023 09:25:07 / Güncelleme: 20.02.2023 10:35:28 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Deprem sonrası yardım faaliyetlerine başlayan ve birçok deprem bölgesinde yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, depremzedelere yardıma devam ediyor.

Topladıkları harçlıklarını ve biriktirdikleri kumbaralarını Umut Kervanı aracılığıyla depremzedelere gönderilmek üzere bağışlayan çocuklar, takdir topladı.

Yardım seferberliğine katılan çocuklar, topladıkları harçlıklarını ve para biriktirdikleri kumbaralarını Umut Kervanı'na teslim ederek depremzede kardeşlerine umut oldular.

Umut Kervanı Ankara Temsilcisi Furkan Karahan, örnek davranışından dolayı minikleri ve ailelerini tebrik etti.

Karahan, "Ankara'da küçük çocuklar harçlıklarını biriktirerek Umut Vakfı aracılığıyla depremzedelere gönderiyorlar. Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. İnşallah hep beraber bu yarayı sararız. İnşallah bu işin üstesinden gelmeyi Allah-u Teâlâ bizlere nasip eder." dedi.

Biriktirdiği harçlıklarını deprem zedelere gönderdiğini ifade eden minik İmam Hüseyin, çocuklara yardıma destek olmalarını istedi.

Minik Muhammed Berat ise "Harçlığımız depremzedelere verdim inşallah faydalı olur. Bir nebze de olsa yardımımız dokunur. Arkadaşlarıma tavsiyem, gelip onlarında harçlıklarını böyle vermesidir. Onlar da bu şekilde hem sevaba girer hem de depremzedelere bir yardımları dokunur." ifadelerini kullandı. (İLKHA)