Akıllı saat için biriktirdiği parayı depremzedelere yollayan Muhammed'e akıllı saat hediye edildi

Geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketinden sonra akıllı saat almak için biriktirdiği parayı afet bölgesine gönderen Ağrılı Muhammed’e bir hayırseverin aldığı akılı saat hediye edildi.

Ekleme: 18.02.2023 15:20:04 / Güncelleme: 18.02.2023 15:20:04 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Ağrı’da da hayırseverler aracılığıyla toplanan yardımlar afet bölgesine gönderildi.

Bu kapsamda Ağrılı Muhammed Sason’da akılı saat almak için biriktirdiği okul harçlıklarını depremzede kardeşleri için Umut Kervanı Ağrı Derneğine bağışlayarak soba almalarını istedi.

Hayalini kurduğu akıllı saati almak için biriktirdiği parayı bağışlayan Muhammet’in fedakârlığını duyan başka bir hayırsever, Umut Kervanı Ağrı Derneği  aracılığıyla Muhammed’e istediği akıllı saati alarak hediye etti.

Hayırseverden aldığı akıllı saati Muhammed’e veren Umut Kervanı Ağrı Derneği Başkanı Arif Yılmaz, "Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından, malumunuz Muhammet kardeşimiz bizlere bu depremzedelerin bu soğuk havada nasıl barınacaklarını, bizler ağrıda bu soğukta dışarda duramazken onlar nasıl dayanıyor, o da bunu içselleştirmiş, empati yapmış, bu durumu kabullenemeyip, akıllı sat için biriktirdiği 300 TL’yi ağrı umut kervanı derneğine teslim etti, depremzedeler için bir soba aldı. Bu durumu duyan bazı duyarlı vatandaşlar bizi aradı ve o akılı saati ben alayım dedi, bir hayırsever kardeşimiz beni aradı ve ailesi müsaade ederse o akıllı saati ben kendisine almak istiyorum dedi, bizler de ailesine danıştık ve kabul ettiler. Demek ki şu bir gerçek, iyilik yapan iyilik görür." ifadelerini kullandı.

Kendisine akıllı sati hediye eden hayırsevere teşekkür eden minik bağışçı Muhammet Sosan, "Bana akılı saati alan kişiye çok teşekkür ederim, Allah onu kaza ve beladan korusun inşallah." dedi.  (İLKHA)