HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç depremzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Diyarbakır'da depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek sorun ve problemlerini yerinde inceledi.

Ekleme: 14.02.2023 13:35:03 / Güncelleme: 14.02.2023 13:41:46 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri de Diyarbakır oldu.

Kentte evi yıkılan veya ağır hasarlı olan vatandaşlar, spor salonları başta olmak üzere, belirlenmiş güvenli bölgelere yerleşti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, depremden etkilenen vatandaşları sığındıkları spor salonlarında ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarına ortak oldu.

Dinç, ilk olarak Kayapınar Spor Kompleksi'nde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Burada yetkililerden bilgi alan Dinç, daha sonra berberindeki heyetle birlikte komplekste bulunan mağdur vatandaşları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Depremin ilk anlarında Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Galeria İş Merkezi yıkılmış, vatandaşlar enkaz altında mahsur kalmış, kimisi de hayatını kaybetmişti.

Dinç ve beraberindeki heyet,  Kayapınar Spor Kompleksi'ndeki temaslarından sonra yıkılan Galeria İş Merkezi'nin enkazı altında kalan vatandaşların yakınlarını Yenişehir Halk Eğitim Merkezinde ziyaret etti.

Depremzedelerle bir araya gelen Dinç, geçmiş olsun dileklerini iletti, sorun ve sıkıntılarını dinleyerek acılarına ortak oldu.

Dinç, daha sonra merkez Bağlar ilçesinde spor salonlarında kalan depremzedeleri ziyaret etti. Burada da yetkilerden bilgi alan HÜDA PAR İl Başkanı Dinç, spor salonuna sığınan depremzedeleri tek tek ziyaret ederek sorunlarını, eksiklerini, sıkıntılarını dinledi. (İLKHA)