Mardin Umut Kervanı, Yetim Eli, İHO EBRAR ve Yetimler Vakfı'ndan yardım seferberliği

Mardin Umut Kervanı, Yetim Eli, İHO EBRAR ve Yetimler Vakfı organizasyonunda deprem bölgelerine gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi.

Ekleme: 08.02.2023 15:05:06 / Güncelleme: 08.02.2023 15:05:55 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Yapılan yardım kampanyası sonucunda toplamda 3 tır yardım toplanarak, 2 tır Kahramanmaraş'a 1 tır da Hatay'ın İskenderun ilçesine gönderilecek.

Yardım seferberliği hakkında bilgi veren Mardin Umut Kervanı Başkanı Aziz Önen, Mardin Umut Kervanı, Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR olarak tüm hızıyla yardım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Önen, "Hepimizin malumudur bizim ülkede Kahramanmaraş üs merkezle beraber 10 ilimizi kapsayacak şekilde büyük bir deprem yaşandı. Bizleri gerçekten çok derinden sarsıp etkilemiştir. Bizlerin Mardin Umut Kervanı, Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR olarak kurumsal bir şekilde bu illerimizin tamamında ekipleri mevcuttur ve orada çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Biz buradan vatandaşlardan topladığımız eşyaları onlara ulaştırıyoruz, onlar da depremzede vatandaşlara ulaştırıyorlar. Bugün yardım günüdür, bugün kenetlenme günüdür ve bugün birlikte hareke etme günüdür. Bugün Allah'ın izniyle 3'üncü tırımızı yola çıkaracağız. 2 tırımız Kahramanmaraş'a, diğer tırımız da Hatay İskenderun'a intikal edecektir. Buradaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlardan gelen yardımları ivedilikle oradaki sahalarımıza ulaştıracağız. Depremzededen etkilenen vatandaşların Yüce Allah yar ve yardımcıları olsun, Rabbim selamet versin." ifadelerini kaydetti. (İLKHA)

İlgili Galeriler