Rektör Demir Batman Üniversitesinin güvenli alanlarında ağırlanan Batmanlıları ziyaret etti

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve birçok şehri olduğu gibi Batman’ı da etkileyen deprem felaketinin ardından evlerine girmeye çekinmeleri nedeniyle üniversite yerleşkelerinin güvenli alanlarında ağırlanan vatandaşları ziyaret etti.

Ekleme: 08.02.2023 13:35:08 / Güncelleme: 08.02.2023 13:35:08 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla yakından ilgilenen Rektör Demir, "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Ülkenin çok büyük bir felaketle karşı karşıya kaldığını ve acı kayıplar yaşandığını belirten Rektör Demir, zamanla yarışılan bu saatlerde gözlerinin ve kulaklarının deprem bölgesinden gelecek bir canın kurtarılma haberinde olduğunu söyledi.

Bu zor günlerde milletçe birlik olunması ve yaraların birlikte sarılması gerektiğini dile getiren Rektör Demir, Batman Üniversitesi olarak depremden etkilenen vatandaşlarla ellerinden gelen dayanışma ve yardımlaşma gayretini göstereceklerini belirterek yapılabilecek destekler hakkında üniversite senatosuyla sürekli istişare halinde olduklarını vurguladı.

Üniversitenin güvenli binalarının, atölyelerinin ve toplanma alanlarının evlerine girmeye çekinen Batmanlı vatandaşlara her zaman açık olduğunu hatırlatan Demir, yerleşkelerde ağırlanan misafirlere sıcak çorba ve çay ikramında bulunduklarını ifade etti.(İLKHA)