Deprem bölgesinde hava nasıl olacak?

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4 büyüklüğündeki depremin yoğun şekilde hissedildiği illerde, karla karışık yağmur, yoğun kar ve fırtına bekleniyor.

Ekleme: 06.02.2023 11:37:30 / Güncelleme: 06.02.2023 11:37:30 / Güncel
Destek için 

Depremin meydana geldiği Kahramanmaraş ve çevre illerde hava sıcaklığı 7 derecenin altında seyrediyor.

Kahramanmaraş'ın yanısıra başta, Adana, Osmaniye, Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır olmak üzere depremin şiddetli hissedildiği illerde beklenen hava durumu şöyle;

Kahramanmaraş: Çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı. Rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 1, en yüksek 4 derece.

Adana: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı. Rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 7, en yüksek 11 derece.

Hatay: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklık değerleri en düşük 4, en yüksek 9 derece.

Kilis: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı. Sıcaklık değerleri en düşük 2, en yüksek 7derece.

Gaziantep: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı. Sıcaklık değerleri en düşük 0, en yüksek 6 derece.

Şanlıurfa: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 2, en yüksek 7derece.

Malatya: Çok bulutlu ve kuvvetli kar yağışlı. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük -3, en yüksek 1 derece.

Diyarbakır: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 0, en yüksek 9 derece.

Adıyaman: Çok bulutlu, kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışlı. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 1, en yüksek 4 derece.

Osmaniye: Çok bulutlu, kuvvetli yağmur ve sağanak yağışlı. Rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Sıcaklık değerleri en düşük 7, en yüksek 12 derece.

Etiketler:
İlgili Haberler