Kılıçdaroğlu: Ben Kemal, geliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesindeki son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekleme: 31.01.2023 15:00:56 / Güncelleme: 31.01.2023 15:01:51 / Güncel
Destek için 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bütün mesele, her soruna akılcı çözümler üretmektir. Hedefimiz de bu. Kendi içinde barışık, sorunları olmayan, var olan sorunları akılcı politikalarla çözen siyaset anlayışını Türkiye'ye getireceğiz.

Altı lider bir aradayız. Birlikte mücadele ediyoruz. Var olan sorunlara akılcı politikalarla çözüm üreteceğiz.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDEKİ GELİŞMELER

Brütüs Naci Okul mezunlarının kendi parasıyla yaptığı binaya el koydu. Zulümden, baskıdan hoşlanmam, bunu yapanları da asla ve asla affetmem. Naci, kayyum düzenine son verdiğimiz zaman görecektir neyin ne olduğunu.

ALTILI MASANIN ORTAK MUTABAKAT METNİ

İşsizlik politikaları, Türkiye'nin saygınlığını koruyacak dış politikanın nasıl olması gerektiği, dijitali nasıl yakalayacağımız burada var. Hiç kimse endişe etmesin. Devleti yeniden inşa edeceğiz.

Altılı benzemez diyorlardı. Bir araya gelemez diyorlardı. Siz bir aradasınız, hiç fotoğraf verdiniz mi? Bir masada oturup ülkenin meselelerini konuştular mı?

İlk yapacağımız iş, durum ve hasar tespiti komisyonu kuracağız. Bu kurumun raporu altı liderin önüne gelecek.

Başı kapalı kızlarımıza haksızlık yapıldığı, o gün susarak haksızlık yaptığımız için onlarla da helalleşeceğiz.

Seçimin ertesi gününde telefonları çalacak. Açtıkları telefondan bir ses duyacaklar: Ben Kemal, geliyorum."