Gaziantep’te öldürülen gencin ölümüne ilişkin bir tutuklama

Gaziantep'te konuşmak için çağırdıkları husumetlilerini av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra kaçan ve Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı.

Ekleme: 31.01.2023 12:50:09 / Güncelleme: 31.01.2023 13:17:35 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Merkez Şahinbey ilçesinin Beydilli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet yaşadığı kişilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası Mehmet B’nin (25) silahla öldürülmesi olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, cinayet şüphelilerinin olayda kullandıkları aracın Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde olduğunu tespit etmişti.

Şanlıurfa Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortak yapılan çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Araç içerisinde yapılan aramada 2 adet av tüfeği, 7 adet kartuş ve 3 adet kesici alet ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan ve Gaziantep'e getirilen şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 1 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi, 4 şüpheli ise serbest bırakıldı. (İLKHA)