Girişimcilik Akademisi ilk mezunlarını verdi

Girişimci İşadamları Vakfı Adana Şubesi tarafından düzenlenen Adana'nın ilk geniş kapsamlı Girişimcilik Akademisi, gerçekleştirilen Sertifika Töreni ile sona erdi.

Ekleme: 29.01.2023 16:05:11 / Güncelleme: 29.01.2023 16:05:11 / Ekonomi / Adana Haberleri
Destek için 

Girişimci İşadamları Vakfı Adana Şubesi tarafından yaklaşık olarak 4 ay süren Eğitim Programı kapsamında katılımcılara başta "Ticaret Ahlâkı" ve "Süreç Yönetimi" gibi özel başlıkların yer aldığı eğitimler verildi.

Özellikle Aile Şirketlerinde 3. Nesil iş insanlarının gelişimi için önemli katkılar sunulan program, Çukurova Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programda bir selamlama konuşması yapan GİV Adana Şube Müdürü Korkut Daban, katılımcılara teşekkür ederek, liselere ve ortaokullara yönelik girişimcilik sınavları düzenleyeceklerini duyurdu.

Programın açılış konuşmasını Girişimci İşadamları Vakfı  (GİV) Adana Şube Başkanı Cengiz ASLAN gerçekleştirdi.

"Donanımlı olmanız gerekiyor yoksa ilk güreşte sizi tuş ederler"

Aslan, "Sabrederek bu işi terk etmememiz lazım. Arkadaşlar, sabretmemiz lazım. Sabredersek, alacağımız bir ışık belki de oradaki bir sinyal bütün hayatımızı değiştirecek. Bizim de amacımız buydu; katılımcıların zihinlerinde bir ışık yakabilmek. Eğer girişimci, tacir ve sanayici olarak sahaya çıkacaksanız, donanımlı olmanız gerekiyor yoksa ilk güreşte sizi tuş ederler. İçinde bulunduğumuz topluma güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Daha sonra konuşmak üzere kürsüye gelen KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet EREN, Girişimci İşadamları Vakfı Adana Şubesine bu özel ve faydalı eğitim programından ötürü şükranlarını sundu.

Helal ve haram kavramını çok önemsediklerini vurgulayan Eren, şunları kaydetti:

"Kendi edindiğiniz tecrübe en pahalı tecrübedir"

"Helal ve haram kavramını ilk defa siz uyguladığınız için de çok teşekkür ediyorum. Kendi edindiğiniz tecrübe en pahalı tecrübedir çünkü bedelini siz ödersiniz. Ama başkalarının tecrübelerinden faydalanmak en ucuz ve en verimli tecrübedir. Başkalarının tecrübelerinden faydalanın arkadaşlar. Çok güzel bir program olmuş, emeği geçen herkesin eline sağlık.

Programa KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet Eren, Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilisi Serdar Kaya, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve eğitim alan kursiyerler katıldı.

Program, katılımcılara sertifikalarının takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İLKHA)

İlgili Galeriler