Van'da Doğu Anadolu Kariyer Fuarı düzenlenecek

2019 yılından beri "Yetenek Her Yerde" sloganıyla gerçekleştirilen bölgesel kariyer fuarlarından Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'23) 13-14 Mart 2023 tarihlerinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Ekleme: 28.01.2023 13:25:04 / Güncelleme: 28.01.2023 13:25:04 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde "Yetenek Her Yerde" sloganıyla 2019 yılından beri gerçekleştirilen bölgesel kariyer fuarlarından olan DAKAF'23 Van'da düzenlenecek.

DAKAF’23; Bitlis Eren Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi iş birliği ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

DAKAF'23, bölge üniversitelerinin öğrencileri ve mezunları ile gençlere istihdam olanağı sağlayabilecek kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve STK'ları bir araya getirmeyi amaçlıyor.

İki gün sürecek DAKAF'23 ile fuara katılacak sektör temsilcileri arasında karşılıklı etkileşim sağlanmasının yanı sıra katılımcıların gençler arasındaki tanınırlığı ve imajının güçlendirilmesi hedefleniyor.

DAKAF'23'e katılım konusunda soru ve görüşlerin, organizasyon sürecini yürüten Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'ne dakaf@yyu.edu.tr adresinden e-posta yoluyla iletilebilecek.

Kariyer fuarına katılabilmek için yetenekkapisi.org adresinden işveren olarak kayıt yaptırması, daha sonra ise yetenek kapısı platformundan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne bağlantı isteği gönderilmesi gerekir. (İLKHA)