Bingöl Hür Gençlik Regaip Kandili'nde camide vatandaşlara ikramda bulundu

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları, Regaib Kandili münasebetiyle camiye gelen vatandaşlara ikramda bulunarak, vatandaşların kandilini tebrik etti.

Ekleme: 26.01.2023 22:15:04 / Güncelleme: 26.01.2023 22:20:29 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar, Regaip Kandili'ni çeşitli etkinliklerle ihya ediyor. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik kolları da Regaip Kandili'nde, Selahaddin Eyyubi Camii, Hacılar Camii, Simani Camii ve Medine Camisi'nin önünde, vatandaşlara 40 hadis kitabını hediye ederek, ikramlarda bulundu.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya da gençleri ziyaret edip, vatandaşların kandil gecesini tebrik etti.

“Kandilleri fırsat bilip Allah’a yaklaşmalıyız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Doğru, İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Doğru, "Kandiller, Müslümanlar için Allah’a yaklaşma adına bir fırsat kapısıdır. Bu vesileleri değerlendirip, Allah’a yaklaşmalı, tövbeye sarılmalı ve istikamet üzere kalabilmek için gayret göstermeliyiz. Bizler de gençlik kolları olarak, camiye gelen vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunduk. Camilerde her yaş grubundan kardeşlerimizin olması bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. Bizler de cami çıkışında vatandaşlarımıza hadis kitabı hediye edip, çeşitli ikramlarda bulunduk. İkram hizmetinde bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler