Belediye Başkanı Tanğlay’dan Regaib Kandili mesajı

Özelde Bitlis, genelde de tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik eden Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kandilin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ekleme: 26.01.2023 19:40:05 / Güncelleme: 26.01.2023 19:40:05 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Tanğlay, kandillerin, Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzunun en üst noktaya taşındığı müstesna zaman dilimleri olduğunu söyledi.

Tanğlay, “İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı, bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaib Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak, toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaib Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. (İLKHA)