Filistinliler Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte 31 direniş eylemi gerçekleştirdi

İşgalci siyonistlere karşı mücadele veren Filistinli direnişçiler, Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte 31 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Ekleme: 18.01.2023 12:50:04 / Güncelleme: 18.01.2023 12:51:49 / Dünya
Destek için 

İşgalci siyonistlerin saldırı ve gayri insani muamelelerine karşı durup gerek onlara gerekse onlardan cesaret alan işgalci yerleşimcilere yönelik eylemlerde bulunan Filistinli gençler, direniş eylemlerine devam ediyor.

Filistin Bilgi Merkezi tarafından hazırlanan rapora göre rapor hazırlanmadan önceki son 24 saatlik süreçte işgalci siyonistlere ve işgalci yerleşimcilere yönelik Filistin'in Batı Şeria ve Kudüs bölgelerinde toplam 31 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Başta işgalci siyonistlere ateş etme ve işgalci yerleşimcilerin saldırılarını engelleme gibi eylemler gerçekleştirilirken 6'sı işgal güçlerine ateş açma, 2'si patlayıcı atma, biri Molotof kokteyl atma, biri siyonist işgalcilerin mevzisini yakma, 2'si işgalci yerleşimcilerin saldırılarına engel olma ve 2'sinin de işgalci yerleşimcilerin araçlarını tahrip etme, 13'ü de işgalci siyonistlere karşılık verme eyleminden oluşuyor.

 

(İLKHA)