Siyonist rejimi ilk ''tanıyan'' olmakla övündük! Bu kadarına da pes!

Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın, siyonist Herzog’a güven mektubunu sunmasının ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. Siyonist rejimin sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işgal altındaki topraklara davet etti.

Ekleme: 12.01.2023 08:33:02 / Güncelleme: 12.01.2023 08:33:02 / Güncel
Destek için 

Siyonist Herzog, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ile Türkiye arasındaki ortaklığın önemini geçen yıl benimle ve kamuoyuna yaptığı konuşmalarda vurguladı. Ben de İsrail Cumhurbaşkanı olarak bu fırsatı değerlendirmek istiyorum." dedi.

Herzog, "Benim gibi İsrail devletinin de Türkiye ile tarihi ilişkilerimize büyük önem verdiği bir sır değil." diye konuştu.

Türkiye’nin bölgede siyonistleri ilk tanıyan ülke olduğunu söyleyen  Torunlar ise , "Türkiye ve Türkler hiçbir dönemde İsrail devleti ve Yahudilerin aleyhinde bir çerçevenin içinde olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Torunlar, siyonist  Netanyahu başbakanlığındaki yeni sözde hükümetle her alanda birlikte çalışarak, iki ülke arasında başlatılan işbirliği sürecinin ileriye götürülmesine gayret edeceklerini söyledi. 

İşgalcilerin Filistinlilere yönelik saldırılarının dozunu artırdığı, ilhak vaadinde bulunduğu ve uluslararası tepkileri dikkate almayacaklarını vurguladığı  bu süreçte Türkiye'nin siyonistlerle iş birliği adımları tepki çekti. 

Etiketler: