Aşı ile ilgili korkunç iddia

Koronavirüs aşıları ile ilgili şüpheler katlanarak büyüyor. 2021 yılında ABD'li ilaç şirketi Pfizer'ın kıdemli araştrmacılarından Chris Croce Kovid 19 aşılarının kalp iltihabına neden olduğunu açıklamış

Ekleme: 11.01.2023 17:55:07 / Güncelleme: 13.01.2023 02:03:49 / Güncel
Destek için 
Sputnik'te geçen bir habere göre korona aşılarından şüphelenenler haklı gibi.
Zira  yayınlanan gizli çekim bir videoda ABD'li ilaç şirketi Pfizer'ın kıdemli araştırmacılarından Chris Croce mRNA teknolojisi kullanılarak üretilen Kovid-19 aşılarının kalp iltihabına neden olduğu konusunda endişesini dile getiriyor
 
Virüse karşı ilk aşılardan birini üreten Pfizer, geliştirdiği aşının Kovid-19'a karşı risk grubunda olmayan gençlerde de 'yüzde 100 güvenli ve etkili' olduğunu öne sürmüştü.
Videoda Croce, mRNA aşılarıyla miyokardite arasında ilişki tespit edildiğini kabul ettiğini söylüyor. Croce, hastalardan alınan yaklaşık 3 bin kan örneğinin test için bir laboratuvara gönderildiğini belirtiyor.
Amerikan Kalp Derneği'nin Circulation dergisinde bulgularını yayınlayan Harvard Tıp Fakültesi araştırmacıları, 'serbest spike antijenlerinin' gençlerde artan miyokardit riski ile ilişkili olduğunu ifade etti.
 
Etiketler: