Bakan Kasapoğlu gençlerle buluştu

Yaklaşık 2000 üniversiteli genç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi.

Ekleme: 28.12.2022 18:55:58 / Güncelleme: 28.12.2022 19:18:35 / Güncel
Destek için 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Başkan kahvaltıda öğrenci toplulukları ile buluşuyor’ programı düzenlendi. Program çerçevesinde Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi öğrenci toplulukları üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu programda konuşma yaptı. Konuşmasında, "Sizlerle birlikte varız ve yarınlar sizlerle birlikte daha aydınlık olacaktır. Sizlerle olan her bir buluşma, bizler için büyük bir heyecan. Sizleri dinlemek, sizlerin süreçlere olan katkılarınızı hissetmek, her sürece sizleri dahil etmek bizim için önceliktir. Bakanlığımızın kapıları, gençlerimize ardına kadar açıktır. Hiçbir bürokrasi olmaksızın Bakanlığımızın tüm imkanlarından yararlanmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler: