HÜDA PAR Denizli İl Gençlik Kolları Kızılay aracılığıyla kan bağışında bulundu

HÜDA PAR Denizli İl Gençlik Kolları, Kızılay Denizli Bölge Müdürlüğü ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası tertipledi.

Ekleme: 20.12.2022 13:55:04 / Güncelleme: 20.12.2022 13:58:38 / Güncel / Denizli Haberleri
Destek için 

Kızılay Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde HÜDA PAR Denizli İl Başkanlığı binasına gönderilen Kızılay ekibi ile üye ve vatandaşların kan bağışında bulunması sağlandı.

Parti İl binasına gelen üye ve gönüllüler Kızılay görevlileri tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ardından kan bağışında bulundu.

Siyasete başladığı ilk günden itibaren "Önce İnsan Öncelik Adalet" düsturuyla hareket eden HÜDA PAR, toplumun sorunlarına hiçbir zaman kayıtsız kalmamış, çözüm önerileri ve çözüm yolları üretmiştir. Bu minvalde Kızılay yetkilileri ile yapılan görüşmelerde, salgın sonrası kan stoklarında ciddi azalmanın olduğu ve birçok kan bağışçısını kaybettiğini ve aynı zamanda bazı bağışçılarının kan veremeyecek duruma gelmesinden dolayı stoklarda yeterli kan bulunmadığı ifade edildi.

Akabinde Kızılay ve İl Teşkilatı ile koordineli bir şekilde çalışmaya başlayan Denizli Gençlik Kolları Teşkilatı 'Yarın Senin de İhtiyacın Olabilir' temasıyla kan bağışı çalışmasını gerçekleştirdi.

Üye ve gönüllüler başta olmak üzere çevredeki esnaf ve vatandaşların katılımıyla kan bağışında bulunuldu.

Çalışma ile ilgili HÜDA PAR Denizli İl Başkanı Hacı Şani şunları ifade etti:

"HÜDA PAR olarak bizler memleketimizin tüm sorunlarıyla ilgilenip onların çözülmeleri noktasında çeşitli projeleri olan bir partiyiz. Bu çalışmayı önemsiyoruz, umarız ki bu çalışma hedefine ulaşacak ve ülkemizde ki kan sorununa katkı sunmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

Denizli Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Aslan da çalışma ile ilgili şunları söyledi:

"Bizler HÜDA PAR olarak insanı önceleyen bir siyaset yapmaya çalışıyor ve bu minvalde toplumun sorunlarıyla hemhal olmaya gayret ediyoruz. Bunun için toplumsal farkındalık oluşturmak ve kan bağışının önemine bir kez daha dikkat çekmek için kan bağışı kampanyasını başlattık. Bu çalışmada bizlerle olan, katkı sağlayan Kızılay çalışanları ve İl Teşkilatımız başta olmak üzere kan bağışı yapan ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz." (İLKHA)