O isimler gözaltına alındı!

6 yaşında tacize uğradığını iddia eden Yusuf Ziya Gümüşeli'nin kızı H.K.G'nin eski eşi hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından iki kişi gözaltına alındı.

Ekleme: 15.12.2022 09:34:01 / Güncelleme: 15.12.2022 09:52:33 / Güncel
Destek için 

H.K.G ile çocuk yaşta evlendiği ve istismarda bulunduğu iddia edilen Kadir İstekli, dün gece İstanbul Pendik'te gözaltına alınarak, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Baba Yusuf Ziya Gümüşel'le ilgili arama çalışmalarının devam ettiği bildirilmişti ancak sabah saatlerinde Gümüşel'in de gözaltına alındığı haberi geldi. İstekli ve Gümüşel'in gün içinde adliyeye sevki bekleniyor.

Sosyal medyada paylaşılan Yusuf Ziya Gümüşel imzalı bir açıklamada ise şöyle denildi:
“3 Aralık 2022 tarihinde BirGün gazetesi ve internet sitesinde Timur Soykan imzasıyla yayınlanan haber, şahsımı ve ailemizi hedef göstererek yargılanması başlamamış bir davadaki yalan iddiaları yayınlayarak bunun üzerinden İslami değer ve yargılara sahip insanları tahkir etmeye yönelik tezgahlanmış bir projenin ürünüdür.

"Söz konusu haberdeki iddiaların sahibi olan kızımız, İslami ve hukuki kurallara uygun olarak medeni kanunun reşit saydığı yaşta evlenmiş olup bu konuda ailemizin ve başka kişilerin hiçbir baskısı olmamıştır."