Adıyaman'da 4 adet Kur'an kursunun açılışı gerçekleştirildi

Adıyaman'da yeni açılan kurslarla ilgili konuşan İl Müftüsü Mehmet Taştan, bu Kur'an kurslarında Allah ve Peygamberini seven insanlar yetiştirme gayretinde olduklarını söyledi.

Ekleme: 09.12.2022 15:46:05 / Güncelleme: 09.12.2022 15:46:05 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Giderek rağbet gören 4-6 yaş Kur'an kurslarının sayısı her geçen gün hayırsever vatandaşların da katkılarıyla artmaya devam ediyor.

Adıyaman'da yeni açılan 4 kurs hakkında değerlendirmede bulunan il Müftüsü Mehmet Taştan, "İlimizde çocuklarımıza, kadınlarımıza hitap eden kurslar açıyoruz. Şu anda iki kursumuzu açtık, bunlardan biri çocuklara diğeri bayanlarımıza yönelik olacak. Bunun dışında bugün iki tane daha 4-6 yaş çocuklarımız için kurs açacağız. Bu kurslarımız sabah ve öğleden sonra ayrı ayrı hizmet edecek. Safvan Bin Muattal Camii'nde ve Altınşehir Camii'nde bayanlara ve çocuklarımıza yönelik kurslarımızı açacağız. Bu kursların yapımında emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Burada Allah ve Peygamberini seven insanlar yetiştirme gayretindeyiz. Burada insan, Müslüman yetişir. Burada adeta sinir damarları alınmış insanlar yetişir. Konumuz sevgi, derdimiz sevgidir. Allah bize sevgiyi nasip etsin inşallah." dedi. (İLKHA)