Alman taraftarlar, Dünya Kupası'nda şike olduğunu düşünüyor

Dünya Kupası'nın favorilerinden Almanya'nın gruptan çıkamayarak dünya kupasından elenmesi, Alman taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Ekleme: 02.12.2022 17:29:02 / Güncelleme: 02.12.2022 17:29:03 / Spor
Destek için 

Alman taraftarların çoğunluğu, Dünya Kupası'ndan elenmelerinin sebebini, ilk maçta Japonya'ya karşı kaybettikleri maça bağladı.

Taraftarlardan biri, Dünya Kupası'nı başından beri takip ettiğini belirterek, "Takım çok iyi oynadı, sadece şanssızdık. Şimdiye kadar Almanya'nın başında olan en iyi antrenör. Dünya Kupası, Almanya olmadan zevk vermiyor. Japonya'nın golü geçersizdi. Dünya kupasını izlemeye devam edeceğim." dedi.

Alman takımının performansını son maçta beğendiğini belirten bir başka taraftar, "Maç çok güzeldi, çok iyi mücadele ettiler ama yeterli olmadı. Bence Japonya maçındaki gol hileliydi." ifadesini kullandı.

Maçta "şike" olduğunu iddia eden bir taraftar ise şöyle konuştu: "Bu maç satılmıştı. Japonya maçında da aynısı oldu, o top dışarıdaydı. Japonya maçında dışarıdaki topu hakem gol olarak saydı. Alman milli takımı süperdi, güçleri biraz yetersizdi. Almanya olmadan Dünya Kupası zevksiz."

Almanya'nın elenmeyi hak ettiğini savunan bir taraftar ise "Çünkü takım iyi değildi. Önceki Dünya Kupası'nda da tavşan gibi oynadılar. Ben futbolla ilgilenmiyorum ama başkaları izlemek isterse izlesin." dedi.