Hackerlardan Siyonistlere darbe

İran kaynakları İranlı hackerlerin cumartesi gecesi Siyonist rejimin merkezi tren sisteminin ve bu rejimin web sitesini hacklendiğini bildirdiler.

Ekleme: 27.11.2022 19:29:21 / Güncelleme: 27.11.2022 19:48:08 / Dünya
Destek için 

el-Minar Lübnan'ın haberine göre, Siyonist rejim medyası, rejim trenlerinin merkez sunucusunda teknik sorunların meydana geldiğini bildirdi.

Güzel iş çıkarıldı

Bu rapora göre, Siyonist rejimin trenlerinin merkez sunucusunun durması sebebiyle tüm trenlerin hareket saati 21:00'e kadar durdurulmuştur, teknik sorunun Pazar’a kadar çözülmeyeceği söylenmektedir.

Siteler hacklendi

Bir diğer taraftan İbranice yayın yapan Yediot Aharonot gazetesi de Black Magic adlı bir hacker grubunun İşgal rejiminde çok sayıda internet sitesini hackleyerek bu sitelerin ana sayfalarını kullanılamaz hale getirdiğini yazdı.

Birçok kez siber saldırılar oldu

Yaklaşık iki hafta önce, medya kaynakları, henüz tamamlanmamış olan Tel Aviv Metrosu'nun inşaat şirketine yönelik büyük bir siber saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Siyonist rejimin çeşitli askeri, güvenlik, ekonomik altyapıları ile hayati önem taşıyan merkezleri ve tesisleri, özellikle son aylarda birçok kez siber saldırıların hedefi oldu.

Etiketler: