Karamollaoğlu'ndan 'ortak aday' açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı masanın belirleyeceği ortak aday ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekleme: 26.11.2022 17:08:11 / Güncelleme: 26.11.2022 17:08:11 / Güncel
Destek için 

Karamollaoğlu,  "Kimsenin tereddüdü olmasın, seçim tarihi belli olur ortak adayımızı belirleriz" diyen Saadet lideri TV5 yayınında soruları yanıtladı. Karamollaoğlu “Bizim ele almamız icap eden konular belli. Bir defa bir aday belirlenecek, doğru olanı benim kanaatime de göre. Çok açık net olarak ifade edildi, herkes bu konuda da aynı kanaatte seçim tarihi belli olsun, hemen bu arkadaşlar bir araya gelir parti başkanları, genel başkanları, bir adayı belirleriz. Yani bunu da kimsenin tereddüdü olmasın. Ortak aday olacak yani bu benim kanaatim tabii şu anda. Bu yarın nasıl tecelli eder, başka bir durum ortaya çıkar mı o konuda bir şey söyleyemem” dedi.

Dış politikaya ilişkin de konuşan Karamolloğlu,  "En büyük hakaretleri yapacaksınız sonra da kucaklaşacaksınız, böyle bir istikrar olmaz. Hem Suriye'yle siz bir araya geleceksiniz, müşterek bakanlar kurulu toplantıları yapacaksınız, tatile müşterek çıkacaksınız sonra birden bire her şey değişecek harp ilan edeceksiniz. Bunda bir istikrar olmaz! Sisi'ye en büyük hakaretleri yapacaksınız sonra da kucaklaşacaksınız. Suudi Arabistan'la aramızdaki ihtilaf zirveye çıktı elçilerimizi çektik. Sonra tekrar kucaklaşma noktasına gideceksiniz hepsi geliyor şimdi şu anda İsrail'le olan münasebetleri birlikte mütalaa ediyorlar ve her yerden para talebinde bulunuyorlar” ifadelerini kullandı.

Etiketler: