Düzce depremine ilişkin siyasilerden 'geçmiş olsun' mesajları!

Düzce de gece yaşanan 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından siyasilerden 'Geçmiş olsun' mesajları geldi.

Ekleme: 23.11.2022 10:15:30 / Güncelleme: 23.11.2022 10:25:56 / Güncel
Destek için 

Düzce de gece yaşanan 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından siyasilerden 'geçmiş olsun' mesajları geldi. 

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Merkez üssü Düzce Gölyaka olan ve geniş bir alanda hissedilen deprem, şükürler olsun ki can kaybına neden olmadı. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli bütün tedbirler titizlikle alınmalı. Rabbim kaza, bela ve afetlerden muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, "Cenab-ı Hak ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza buyursun" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İlgili tüm kurumlarımız çalışmalarını yürütmektedir. Temennimiz can ve mal kaybının olmaması. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Mevla hepimizi muhafaza eylesin" diyerek ardından "Yaralılarımız ve kısmi hasar var ama can kaybının olmaması en büyük tesellimiz" dedi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun, can kaybı yaşanmaması en büyük temennimiz" diyerek geçmiş olsun mesajını iletti.

Etiketler: